Deze experts staan voor u klaar

Lees meer over de trainers tijdens de bootcamp. Tijdens de bootcamp delen ook andere experts hun visie en ervaringen met u.

Monique van den Heuvel

Monique heeft gastvrijheid door haar aderen stromen! Mede dankzij haar achtergrond in de (internationale) hotellerie en haar ervaring met trainen en opleiden voor Hotelschool Den Haag voor zeer diverse opdrachtgevers. De afgelopen jaren heeft zij meerdere organisaties ondersteund bij het vertalen van hospitality en het trainen en begeleiden van diverse teams in het ontwikkelen van een hospitality mentality. Met Echt Waarmaken gaat ze nog een stapje verder. Naast het betrekken van de mensen bij de klantgerichte of mensgerichte doelen richten zij zich ook op daadwerkelijk implementeren en borgen en voorzien zij organisaties van klantinzicht.

Monique is oprichter en mededirecteur van organisatieadviesbureau Echt Waarmaken. Monique helpt bestaande patronen doorbreken en mensen te laten groeien naar het gewenste klantgerichte resultaat. Ambities werkelijk vertalen naar aansprekende en heldere doelstellingen voor de hele organisatie. Een scherpe analyse vergezeld van een warme oplossing!

Sander Allegro

Gastvrijheid, strategie en innovatie zijn dé kernbegrippen in de professionele activiteiten van Sander Allegro. Vanuit zijn adviespraktijk Allegro INN ovationS ondersteunt Sander organisaties bij innovatieve, klantgerichte strategieontwikkeling én uitvoering. In Nederland, maar ook in het buitenland. Creativiteit, visie en het vertalen van complexe begrippen naar praktisch toepasbare oplossingen zijn kenmerkend voor Sanders aanpak en geleverde werk waarin de balans tussen 'high tech' en ‘high touch' centraal staat. Humor, energie en kennis van zaken, kenmerken Sander’s werkstijl.

Sander vervult twee dagen per week de positie van director of industry relations bij Hotelschool Den Haag, is actief als columnist voor verschillende horecapublicaties, is bestuurder van diverse organisaties, en is veelgevraagd spreker en dagvoorzitter van congressen en andere bijeenkomsten.

De bootcamp in het kort

  • Persoonlijke intake
  • Begeleiding door ervaren topsprekers en -docenten
  • Actuele kennis en inzichten op gebied van gastvrijheid en klantbeleving
  • Meerdere praktijkcases
  • Hospitality-tour door Amsterdam
  • Schitterende locatie
  • Volledig verzorgd verblijf incl. overnachting

Abonnees van Facto Magazine, leden van FMG en leden van de Facto Linkedin Groep ontvangen € 300 korting.

Vakmedianet gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en af te stemmen op uw vakmatige interesse. Meer informatie over het gebruik van cookies.