U stelt de doelen op én haalt deze tijdens de bootcamp

De succesvolle 6-daagse masterclass serie 'Hospitality in FM' wordt nu aangeboden in de vorm van een 2-daagse bootcamp én een terugkomdag. We nemen u mee in de wereld van hospitality. We zorgen voor een inspirerende en energieke omgeving waarbij u als professional de door u vooraf gestelde doelen gaat behalen. Uiteraard helpen we u bij het vaststellen daarvan. Tijdens de bootcamp staat de toepasbaarheid centraal. De up-to-date theoretische invulling wordt ondersteund door veel praktijkcases en concrete voorbeelden. De begeleiding is in handen van twee zeer ervaren hospitality experts. Zij zorgen ervoor dat u niet alleen bewust wordt van wat hospitality kan betekenen in de facilitaire omgeving, zij zetten u ook aan tot concrete implementatie stappen!

  • Inspireren
  • Doelgericht
  • Samenwerken
  • Beleven en ervaren
  • Genieten
  • Concreet, haalbaar en praktisch
  • Werken aan een relevante case
  • Pitchen van bevindingen en toepassing bij de terugkomdag

Persoonlijke intake

Voorafgaand aan de bootcamp krijgt u een persoonlijke intake om uw behoeften en doelen in kaart te brengen.

Kerndocenten & gastsprekers

De kerndocenten Sander Allegro en Monique van den Heuvel hebben beiden naam gemaakt in het begeleiden van organisaties bij het waarmaken van hun gastvrije ambities. Beiden hebben een sterke band met- en werkachtergrond op Hotelschool The Hague en kennen het domeinen de uitdagingen van de facility manager.

Ook de gastsprekers zijn ‘gamechangers’ in hospitality. Kenmerkend voor de gastdocenten is dat zij een frisse blik hebben op hospitality, ervaring in de hospitality industry en ervaren inspirators zijn!

Visie op het programma

Het écht waarmaken van de gastvrije ambities doen we door doelgericht aan de slag te gaan.

Met een inspirerend programma begeleiden we de deelnemers ook echt stappen te gaan zetten.

Vakmedianet gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en af te stemmen op uw vakmatige interesse. Meer informatie over het gebruik van cookies.